Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@10:36:38 GMT

راه‌اندازی پایگاه‌های مادر و کودک در مناطق سیل‌زده

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۲۶۰

راه‌اندازی پایگاه‌های مادر و کودک در مناطق سیل‌زده

به گزارش خبرنگار ایکنا، وحید قبادی‌‎دانا، رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز، 31 اردیبهشت‌ماه، در جلسه شورای عالی رفاه که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با بیان اینکه ۳۰۵ تیم برای ارائه خدمات مددکاری و مشاوره به مناطق سیل‌زده اعزام شده‌اند،‌گفت: عملیات ساخت واحد‌های تخریب شده بهزیستی در اثر سیل نیز پس از ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ۸۶ مرکز بهزیستی در اثر سیل آسیب دید و میزان خسارت هفت میلیارد تومان برآورد شده است. ۶۰ هزار مورد نیز ثبت خسارت انجام شده که به تفکیک مشخص شده است.
قبادی دانا اظهار کرد: ۸۰۰ مرکز نگهداری شبانه‌روزی در کشور داریم که ۴۷ هزار نفر در این مراکز نگهداری می‌شوند. برخی از این‌ مراکز که در معرض آسیب بودند ایمن‌سازی و برخی دیگر نیز جابجا شدند.
وی همچنین از واریز مستمری سه برابری به سیل‌زدگان خبر داد و گفت: بین ۵۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان مستمری به حساب آن‌ها واریز شد. همچنین پنج میلیون تومان نیز برای خرید وسایل ضروری منزل، وام قرض‌الحسنه پرداخت شده است. ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض اولیه برای مددجویانی که در اثر سیل آسیب‌دیده بودند، نیز پرداخت شد.
وی با بیان اینکه اعتبار این سازمان برای بیمه حوادث دچار مشکلات جدی است، گفت: اگر اعتبار لازم تأمین نشود، ارائه خدمات به سیل‌زدگان با کندی مواجه می‌شود. ضمن اینکه برای بیمه حوادث بعدی نیز ۶۰ میلیارد تومان بودجه نیاز داشتیم که به دلیل نبود بودجه فعلاً این کار را متوقف کرده‌ایم.
رئیس سازمان بهزیستی در ادامه از راه‌اندازی پایگاه مادر و کودک در استان‌های سیل‌زده خبر داد و یادآور شد: با همکاری کانون‌های مهدکودک و بخش خصوصی این پایگاه‌ها فعال شد تا در زمینه بازسازی روحی و روانی بعد از سیل فعالیت کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی سلامت بهزیستی وحید قبادی دانا شورای عالی رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان

به گزارش خبرگزاری مهر، امروز با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب و مرکز ایران، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های قزوین، البرز و تهران رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

امروز با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، برخی مناطق جنوب و مرکز ایران، استان‌های ساحلی دریای خزر و استان‌های قزوین، البرز و تهران رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، برخی مناطق گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

فردا سه‌شنبه تا حدودی از شدت بارش‌ها در مناطق ذکر شده کاسته شده و علاوه بر این مناطق در شمال شرق نیز بارش روی می‌دهد. روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، ارتفاعات البرز مرکزی و بخش‌هایی از شرق و جنوب کشور بارش پیش‌بینی شده است.

امروز و فردا در استان‌های ساحلی دریای خزر و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق کشور کاهش دما روی می‌دهد. روز جمعه جو آرام همراه با افزایش نسبی دما در کشور روی می‌دهد. طی دو روز آینده نیز دریای خزر و خلیج‌فارس مواج هستند.

آسیب به محصولات کشاورزی

توصیه:

تسریع در شخم مزارع شالیزاری به کمک روان‌آب‌های سطحی موجود.

دادن کود سرک به مزارع گندم آبی و کلزا قبل از وقوع بارش در استان‌های شمال غربی.

عدم انجام آبیاری مزارع غلات جهت جلوگیری از ورس با توجه به پیش‌بینی وقوع باد شدید.

تسریع در برداشت مزارع غلات و کلزا آماده برداشت در استان‌های جنوبی و چغندرقند در خوزستان.

محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش رگباری به‌ویژه در استان بوشهر.

خودداری از برداشت یونجه، نعنا و گل محمدی در استان فارس.

اجتناب از محلول‌پاشی و سمپاشی در مزارع و باغات با توجه به وقوع بارش‌ها.

آماده‌سازی زمین برای کشت محصولات کشاورزی بهاره (سیب زمینی و چغندرقند بهاره در استان لرستان و ذرت در استان البرز، سبزی و صیفی به خصوص سیب زمینی در مناطق سردسیر استان‌های شمال غربی).

زهکشی و پاکسازی مسیر آب باغات و مزارع با توجه به بارش‌ها، حفاظت از مزارع صیفی جات.

کنترل دما و رطوبت انبارها با توجه به افزایش رطوبت جهت جلوگیری از خسارت بیماری‌های قارچی، بسته نگهداشتن دریچه گلخانه‌ها در هنگام بارش و استحکام آنها در برابر باد شدید.

عدم استفاده از آب باران برای دام‌ها.

جلوگیری از نفوذ روان‌آب به داخل سالن‌ها.

پاکسازی، تنظیم و کنترل دریچه ورودی و خروجی آب استخرها.

خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده در هنگام وقوع بارش.

عایق‌بندی و محافظت از کندوها در مقابل بارش و باد شدید.

استحکام نهال‌های جوان در برابر باد شدید.

عدم تردد ماشین آلات کشاورزی و کمباین‌های برداشت غلات بر روی مزارع در موقع بارندگی.

کد خبر 6097791 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد
  • انهدام ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد